SamoBahato-Avramovski
Junior Member

May 2018
1 Posts
Threads: 0
Country:
|
RE: KICKED FOR WALLHACKING
(07-04-2018, 23:39 )prolega Wrote: Opet kick. I to od haxora....samo -bahato avramovski. Jedinog koji nije postao svoj demo. ccc. Razlog....skrivam flag. Cista ljubomora jer ocigledno manjak svoga skilla nadopunjuje haxanjem i kikanjem igraca koji ga imaju. Btw kad je dosao na SD server, nije mogao tri killa napraviti. CTF? Spray and pray skill. Nije mi samo jasno kako nekom kao on mozete dati rcon?
Odgovorno tvrdim da predmetni lik haxa. Pozivam ga da oformi tim i da odigramo mec na CG-u sa upaljenim CGACOM protiv mog tima....10 killeva ne bi skupio u 2 mape. pff
Slusaj me slepce, Mapa Danwile, Ja igrao pod drugim nickom, Gargi me je prozvao tad, a ti si pisao treba se samo cuvati avrama ja nisam citer, Upravo sam tada snimao sve, hteo playeru poslati, pitaj njega koliko sam ga smarao da mu posaljem a on nije hteo da to vidi. Ja tvrdim da nisam igrac za SD jer sam ga igrao mozda 5-6 puta i to je to. A to za kikanje zbog skrivanja zastave to je bilo skroz ispravno, puba je bio u specu i potvrdio da te kickam, pitao sam ga je l to on krije svoju on je rekao jeste i to je to. Uskoro cu strimati na twitchu, pusticu te da gledas 2 dana i uzivas a onda ces dobiti ban za sve ove "BEZ ARGUMENTOVANE PROZIVKE ( KOMENTARE ZA MENE) Veliki pozdrav.
|
|
|
|